Lvi-työt S&H Ukkola Oy

LVI-työt S&H Ukkola Oy
LVI-työt S&H Ukkola Oy

LVI-työt ja muut palvelut

Tarjoamme LVI-töitä sekä yksityisille asiakkaille, että yrityksille ja taloyhtiöille. Meiltä saat tarvitsemasi asennukset asuitpa sitten kerrostalossa, rivitalossa tai omakotitalossa. Osaamisalueeseemme kuuluvat kauko- ja maalämpötyöt, jotka toteutamme aina laadukkaasti ja sopimuksen mukaisesti.

Palvelut

Putkisaneeraukset ja putkityöt

Toteutamme putkisaneerauksia ja putkitöitä monipuolisesti erikokoisiin kohteisiin, jonka lisäksi meillä on myös kokemusta suurempien kokonaisuuksien putkistosaneerauksista. Vankka kokemuksemme antaa monipuolisen näkemyksen tarpeisiisi, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan sekä kustannustehokkaan vaihtoehdon. Putkitöitä tarjoamme aina pienistä vuotokorjauksista varsinaiseen putkiremonttiin saakka.

Palvelut

Kauko- ja maalämpötyöt

Kauko- ja maalämpötöissä tarjoamme kokonaislaatuisen palvelun, joka sisältää lämmityksen suunnittelun yhdessä kanssasi, jonka lisäksi autamme sinua valitsemaan parhaan ratkaisun vastaamaan lämmitystarpeitasi.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä, kun teetät kunnossapitotöitä kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi. Tarkemmat tiedot vähennyksien suuruuksista ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivustolta painamalla viereisestä napista.

Lähetä meille tarjouspyyntö